PG HD_MRK
 
Nieuwsgierig?

About me

Enlighthouse logo

Ik weet dat wij allemaal diep vanbinnen, een vlammetje hebben dat oplicht als onze nieuwsgierigheid wordt gewekt door ‘iets’. Een moment van inspiratie! Vaak gevolgd door een helder weten dat ons richting geeft. Een inzicht dat ons weer een puzzelstuk van ons talent laat zien.

Werkt dat ook zo in de maatschappij, het bedrijfsleven en in scholen? Als volwassenen en kinderen geïnspireerd raken, wat betekent dat voor de samenwerking, het leervermogen, de richting en de uitkomsten? Wat inspireert hen? Wat is een goed kompas?’

Deze vragen fungeren als mijn leidraad, kompas. Ik heb veel verkend en naar antwoorden gezocht op deze vragen in heel uiteenlopende banen. Gelouterd door het leven heb ik ook antwoorden gekregen, toegepast en mee geëxperimenteerd. Altijd met de focus op het brengen van ontspanning in onze maatschappij via mens en organisatie, waardoor natuurlijk leiderschap, natuurlijke ordening en samenhang in (eco)systemen ontstonden. De cirkel is rond naar mijn weten, getoetst en gestaafd aan oer-wijsheden, zoals Daoïsme, Maya wijsheid, en de Alchemie. Oer-wijsheden die me, net als levensvragen en onze menselijkheid, bijzonder blijven raken en boeien. De tijd is gekomen om te delen vanuit mijn puurheid met jou!

Samen kijken waar jouw nieuwsgierigheid, ontspanning en inspiratie brengt, om dat wat jij belangrijk vindt te realiseren! En, te ontdekken welk kompas jij hanteert om balans te houden tijdens de reis.

  
FTR